Basist Michael Pipoquinha in kitarist Pedro Martins se uvrščata med najvidnejša imena nove generacije brazilskih glasbenikov. Že zelo mlada sta pokazala izjemno zrelost in raznolikost v glasbenem izrazu (Pipoquinha je začel kot kitarist, Martins pa je vsestranski poliinstrumentalist). Z vrhunsko tehniko in muzikalnostjo sta hitro osvojila brazilsko in mednarodno glasbeno sceno in požela odlične kritike.

Pippoquinha je s svojo virtuoznostjo prepoznan kot naslednik legendarnega Jaca Pastoriusa, predvsem zaradi značilnega groovea in melodičnih bas linij. S poglabljanjem in mojstrskim združevanjem ritma in harmonije je električnemu basu odprl nove dimenzije.

Pedro Martins se je že leta 2015 odlično predstavil na slovitem tekmovanju v Montreuxu, še poseben ugled pa so mu prinesla sodelovanja s Kurtom Rosenwinklom in drugimi velikimi imeni mednarodne scene.

Trdne temelje v poznavanju brazilske glasbe in mojstrov jazza glasbenika nadgrajujeta z različnimi vplivi in večžanrsko odprtostjo, ki je značilna za nove generacije. Pipoquinha in Martins sta tako glasbena zgodba, ki korenini v jazzu in brazilskem zvoku, obenem pa se svobodno razvija in sledi inspiracijam, ki jih ponujajo world glasba in druge zvrsti sodobne glasbe.