Zadnja sreda v juniju bo posebna, saj bo časopis in spletni portal OBALAplus na odru pogovornega večera gostil več sogovornikov kot običajno.

Pogovarjali se bodo s Ksenijo Benedetti, Draganom in Dorijanom Marušičem. Prijatelje iz mladosti še danes druži aktiven odnos do družbe. V nadaljevanju bodo gostili legendo obalnega šolstva Toneta Baloha in izjemno aktivno ravnateljico Osnovne šole Koper Ingrid Poropat. Na koncu se bo pridružila še igralska zasedba novega filma Petra Bratuše Gajin svet 2, ki so ga lani poleti snemali na Obali, v kinematografe pa prihaja to jesen.

Gostitelj večera je urednik Tomaž Perovič. Za glasbo bo poskrbela skupina Tomija Puricha s Teom Collorijem, Caterino Stanisci in Janezom Skazo. Pridružil se jim bo tudi stand up komik Rok Bohinc.

Po dogodku ste vabljeni na pokušino vin iz kleti Vinakoper.

Vsem obiskovalcem iz Pirana je na voljo tudi brezplačen prevoz z Artbusom, ki odpelje s piranske avtobusne postaje v sredo, ob 20. uri, in se po predhodni najavi ustavi na vseh lokalnih postajališčih. Prijave zbirajo na: maona@maona.si  ali 031 630 680.